Keresés

Február

A hónap elején egy kedves hölgy kérte segítségünket az általa patronált cicák befogásában s gazdásításában, mert az évek során egyre többen és többen lettek. Sophie Seregley -nek köszönhetően, 4 cica került gondozásunkba. Átestek a bolhátlanításon , ivartalanításon, mind egészségesek . A Budai Kisállatklinika, Dr Hacco Oren vendégszeretetét , s Kulcsár Márti gondoskodását élvezik . A nagy vöri kandúrka és a triki lányka rekord idő alatt szerető családra talált. Szemi és Folti még várják a gazdikat.

Február 8.-án a Szimpla Zsibvásárban vendégeskedtünk. Melinda támogatásunkra felajánlott alkotásaiból , a Szivárvány szem egy skót hölgynek köszönhetően elkelt.!


Másnap Őrmezőn , Ferenc a parkolóban, az autója mellett talált egy dobozt, melyben két cica lapult. A cicákat Kulcsár Márti gondozásába vette, s a Budai Kisállatklinikán fognak vendégeskedni. A átestek az ivartalanításon , parazitamentesítésen és tesztelésen. Az egyik kisfiú egy héten belül családra is talált, a másik is hamarosan gazdis lesz.

Közben isaszegi Kormink is ivartalanítva lett, ezt már alapitványunk támogatásával, az új gazdik bonyolították le.

S természetesen a humán adományokat folyamatosan eljuttatjuk a rászorulók részére ,elsősorban az Oltalom Karitatív Egyesületnek.

8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése